Marleen Blokker


Mijn naam is Marleen Blokker. Ik ben geboren in 1966 te Haarlem. Na het behalen van mijn MBO diploma Inrichtingswerk (1986) ben ik gaan werken in een medisch kinderhuis waar kinderen met een mishandelingsgeschiedenis werden opgevangen en verzorgd. Ondertussen volgde ik de HBO-opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening.

Na een reis ben ik in gaan werken met vluchtelingen uit voormalig Joegoslavië.
In 1993 ben ik teruggekeerd naar de jeugdzorg/ jeugdbescherming; Een plek waar ik met veel plezier en hartstocht kinderen, jongeren en hun ouders heb begeleid.

Na het behalen van de VO- Supervisie en Coaching wilde ik mijn opgebouwde expertise overdragen aan anderen en ben ik in 2002 mijn eigen bedrijf APANTO gestart. Sindsdien geef ik trainingen, supervisie, coaching en begeleide intervisie.

Omdat levenslang leren in mijn bloed zit ben ik in 2013 afgestudeerd als Algemene-en Gezinspedagoog (Universiteit Leiden) met de specialisatie: Family-processes, Attachement en Child abuse and neglect. Vakken die goed passen bij mijn specialiteit; Geweld in afhankelijkheidsrelaties zoals kindermishandeling, ouderenmishandeling en ontspoorde mantelzorg en (ex)partnergeweld.

Simone Peper

Samenwerkingspartners