Begeleidingsvormen

Vanwege de Coronacrisis en het daaruit voortkomende advies zo min mogelijk in contact te zijn met anderen, bied ik momenteel de supervisie, coaching en intervisie ook online aan. Welk communicatiemiddel daarvoor wordt gebruikt is in overleg met betrokkenen.
De gespreksruimte van Apanto is overigens ook groot genoeg voor de gestelde afstand van 1,5 meter.


Apanto biedt coaching en supervisie aan professionals en managers. 
Teams kunnen bij Apanto terecht voor intervisie.

Doelen

Voor alle begeleidingsvormen geldt dat de doelen, zoals vooraf zijn vastgesteld, leidraad zijn voor de gesprekken. Wanneer de opdracht van een individueel leertraject wordt gegeven vanuit een opdracht van de organisatie, zullen de doelen in overleg met de opdrachtgever en met de coachee/ supervisant samen worden vastgesteld. 

Kernbegrippen

Belangrijke kernbegrippen voor alle begeleidingstrajecten zijn: blijvend leren, oog voor ieders diversiteit, respect en transparantie.
Welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij uw wens wordt in overleg vastgesteld. 
Wilt u referenties over de begeleidingstrajecten dan kunt u deze bij mij opvragen.

Locatie

Individuele begeleidingsgesprekken vinden plaats in Haarlem in het Crown Business Center; A. Hofmanweg 5 te Haarlem. (op 10 min. loopafstand van station Haarlem-Spaarnwoude/ er is gratis parkeergelegenheid.  Tegen een meerprijs kan een begeleidingsgesprek ook op een andere locatie plaatsvinden.
Intervisies vinden plaats op de locatie van de opdrachtgever.

Erkent LVSC supervisor en coach voor de SKJ en Registerplein

Marleen Blokker is geregistreerd supervisor bij de Landelijke Verenining van Supervisoren en Coaches (LVSC) en is daardoor gehouden aan de door de LVSC omschreven gedragscode.
Als erkent supervisor kunnen de begeleidingstrajecten van Apanto door HBO-geschoolde Jeugdzorgwerkers en jeugd- en gezinsprofessionals  meegenomen worden in de herregistratie-procedure bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en bij Registerplein.

Informatie

Wil je meer weten neem dan contact op of vraag dan een gratis  kennismakingsgesprek aan.